Stiri despre Arabesque

 

Trei dintre cele mai mari 20 de companii antreprenoriale româneşti au ieşit cu investiţii de la zero în afara graniţelor

Vineri 21 aprilie 2017. Distribuitorul de materiale de construcţii Arabesque, controlat de Cezar Rapotan, constructorul cu capital privat românesc Hidroconstrucţia sau com­pania de transport Blue Air - Airline Management Solutions, de­ţi­nută de patru antreprenori români, sunt trei dintre afacerile antrepre­no­riale locale care au avut curaj să iasă peste graniţe, pornind business în afara ţării.

George Stamate, director de vânzări infrastructură Arabesque: O constatare amară - rezidenţialul nu se poate dezvolta în zone cu deficit de forţă de muncă

Luni 20 iunie 2016. Proiectele imobiliare, fie că este vorba de industrial, rezidenţial sau comercial, se vor dezvolta în continuare acolo unde şomajul este mic şi există infrastructură pentru a atrage investitori.

Conferinţă ZF „Birouri şi Rezidenţial 2016“. Întârzierea lucrărilor de infrastructură şi darea în plată au răcit piaţa imobiliară

Joi 9 iunie 2016. Cererea de pe piaţa imobiliară este în creştere şi companiile sunt din ce în ce mai atente la calitatea proiectelor, dar există emoţii cu privire la impactul pe care legea dării în plată îl va avea, consideră dezvoltatorii imobiliari prezenţi la conferinţa ZF „Birouri şi rezidenţial 2016“, realizată de ZF în parteneriat cu Arabesque, Teraplast, Regatta, DTZ Echinox şi PwC.

​George Stamate, Arabesque: Parteneriatul public-privat este soluţia pentru rezolvarea problemei infrastructurii în România

Miercuri 8 iunie 2016. Colaborarea dintre autorităţile publice şi companiile din mediul privat este o soluţie în vederea îmbunătăţirii infrastructurii din România, sugerează George Stamate, director vânzări divizia infrastructură din cadrul Arabesque, speaker în cadrul evenimentului ZF Birouri & Rezidenţial 2016, organizat de Ziarul Financiar.

Familia Rapotan şi-a bugetat pentru 2016 afaceri de 1,5 mld. lei la Arabesque

Miercuri 11 mai 2016. Distribuitorul de materiale de construcţii Arabesque, controlat de antreprenorul Cezar Rapotan, vizează un avans de cinci procente, la 1,6 miliarde de lei (365 mil. euro), după ce compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 1,54 miliarde de lei (348 mil. euro), în creştere cu 3% faţă de anul anterior, potrivit datelor companiei.

Arabesque a deschis un magazin la Piteşti, după investiţii de 10 milioane euro

Joi 24 martie 2016. Retailerul de materiale de construcţii şi finisaje Arabesque a deschis joi, la Piteşti, cel de-al 19-lea magazin al reţelei, în urma unei investiţii de circa 10 milioane euro.

Arabesque va deschide un magazin la Piteşti, după o investiţie de 10 milioane de euro

Luni 14 martie 2016. Retailerul de materiale de construcţii şi finisaje Arabesque va deschide la 24 martie, la Piteşti, al 19-lea magazin al reţelei, în urma unei investiţii de circa 10 milioane de euro.

Rapotan, Arabesque: Suntem în grafic după primul semestru

Marti 25 august 2015. Distribuitorul de materiale de construcţii Arabes­que, cu sediul în Galaţi, îşi menţine prognoza de creştere cu 5% a afacerilor în acest an, după un prim semestru în care motorul pieţei de profil a fost reprezentat de evoluţia pozitivă a sectorului rezidenţial.

Arabesque, cel mai mare profit din ultimii şase ani

Joi 28 mai 2015. Distribuitorul de materiale de construcţii Ara­besque, deţinut de discretul antreprenor gălăţean Cezar Rapotan, a finalizat 2014 cu un rulaj în stagnare, la 1,5 miliarde de lei, ieşind astfel din zodia scăderilor, raportate la nivelul anilor 2012 şi 2013.

Afacerile Arabesque au scăzut cu 3%, la 340 de milioane de euro. Marja de profit a companiei este de 2%

Afacerile Arabesque au scăzut cu 3%, la 340 de milioane de euro. Marja de profit a companiei este de 2%Joi 15 mai 2014. Compania de distribuţie a materialelor de construcţii Arabesque, controlată de omul de afaceri Cezar Rapotan din Galaţi, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 340 de milioane de euro, în scădere cu 3% faţă de nivelul din 2012, în condiţiile în care piaţa locală de construcţii s-a menţinut pe minus în 2013.

Cezar Rapotan, afaceri de 340 de milioane de euro cu Arabesque

Cezar Rapotan, afaceri de 340 de milioane de euro cu ArabesqueJoi 15 mai 2014. Distribuitorul de materiale de construcţii Ara­besque, controlat de omul de afaceri Cezar Rapotan din Galaţi, a înregistrat anul trecut la nivel local o cifră de afaceri de 340 de milioane de euro, în scădere cu 3% faţă de anul precedent, în timp ce profitul net al companiei s-a redus cu aproape 30%, până la 6,8 mil. euro.

Cursa pentru pragul de jumătate de miliard de euro: ce afaceri rulează anul acesta românii de la Arabesque

Vineri 5 iulie 2013. Afacerile grupului Arabesque, specializat în distribuiţia de materiale de construcţii, au scăzut cu 3,8% anul trecut, în lei, la 1,906 miliarde lei, iar prognoza pentru acest an indică menţinerea rulajului la nivelul din 2012, pe fondul unei pieţe cu o evoluţie incertă.

Dedeman „atacă“ Arabesque la el acasă

Luni 13 mai 2013. Fraţii Pavăl din Bacău, proprietarii reţelei de bricolaj Dedeman, continuă investiţiile în extindere şi în acest an, la sfârşitul săptămânii fiind programată deschiderea unui nou magazin, în Galaţi, ultimul judeţ din regiunea Moldovei neacoperit până în prezent de companie.

©2018 Economia Online. Toate drepturile rezervate. Web Dev: Media 2ND • EOL pe: FBG+Twitter