Stiri despre USD

 

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de vineri, 26 mai 2017. Dolarul sparge şirul de scăderi şi revine pe creştere

Vineri 26 mai 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Gigantul american Dell face un mare pariu pe România: Vrem să ne dublăm echipa la 1000 de persoane în următorii doi ani. Funcţiile pe care le avem aici nu sunt de call-center, ci funcţii de suport pentru business. O echipă din România gestionează

Vineri 26 mai 2017. Gigantul IT american Dell-EMC, format prin fuziunea celor două companii la sfârşitul anului trecut, are în plan să ajungă în următorii doi ani la o echipă de circa 1.000 de persoane în România, dublu faţă de numărul actual de angajaţi de pe plan local.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de joi, 25 mai 2017. După un scurt moment de respiro dolarul îşi continuă scăderea

Joi 25 mai 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

SUA: Uber şi-a plătit mai puţin şoferii din New York în ultimii doi ani, în mod neintenţionat

Miercuri 24 mai 2017. Uber Technologies Inc anunţă că şi-a plătit mai puţin decât ar fi trebuit şoferii din New York în ultimii doi ani şi jumătate, o eroare care ar putea costa compania zeci de milioane de dolari, scrie Reuters.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de miercuri, 24 mai 2017. Dolarul revine spectaculos pe creştere

Miercuri 24 mai 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Euro-expresul zdrobeşte dolarul ajutat de determinarea lui Merkel, de problemele lui Trump şi de încrederea în economia zonei euro

Marti 23 mai 2017. Dacă vă întrebaţi ce ar impresiona mai mult pieţele financiare dintre un mesaj electoral al cancelarului german Angela Merkel sau un atentat sângeros la Manchester, semn al persis­tenţei ameninţării teroriste în Europa, răspunsul este mesajul cancelarului.

Cotaţia Bitcoin a trecut pentru prima dată de pragul de 2.200 de dolari

Marti 23 mai 2017. Moneda Bitcoin a trecut duminică noapte/luni dimineaţă pentru prima dată de 2.000 de dolari, iar la ora scrierii acestei ştiri a sărit de pragul 2.200 de dolari, pe fondul anunţului companiei aeriene Peach care va accepta Bitcoin pentru plata biletelor, potrivit Business Insider.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de marţi, 23 mai 2017. Dolarul îşi continuă prăbuşirea

Marti 23 mai 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Miliardarii lumii, ce afaceri au în România. Astăzi, Lars Larsen, proprietarul JYSK

Marti 23 mai 2017. Omul de afaceri de origine daneză Lars Larsen, fondatorul şi proprietarul retailerului de mobilă JYSK Holding, are, potrivit Forbes, o avere de 4,1 miliarde de dolari.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de luni, 22 mai 2017. Dolarul este în picaj necontrolat

Luni 22 mai 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Autorităţile bulgare au confiscat 423 de kilograme de heroină la frontiera cu România

Duminica 21 mai 2017. Agenţii vamali bulgari au confiscat duminică aproximativ 423 de kilograme de heroină, în valoare de 34 milioane de dolari, la un punct de trecere a frontierei cu România, drogurile fiind descoperite într-un camion care avea ca destinaţie finală Olanda, notează site-ul The Associated Press.

Moment istoric pentru România: Ana-Maria Andronic: Finanţarea UiPath de către fondurile din Silicon Valley este o tranzacţie de referinţă pentru România

Duminica 21 mai 2017. Finanţarea de 30 de milioane de dolari obţinută de la unul dintre cele mai mari fonduri de investiţii americane de UiPath, un start-up din Bucureşti specializat în dezvoltarea de roboţi software care automatizează procesele din companii, reprezintă o tranzacţie de referinţă pentru piaţa din România, a declarat pentru ZF Ana-Maria Andronic.

Povestea omului care s-a îmbogăţit pe seama nefericirii altora. Are o avere de 25,2 miliarde de dolari

Sambata 20 mai 2017. Este antreprenorul american care a dezvoltat Comdex, printre primele şi cele mai importante târguri de IT; a intrat apoi în afacerile cu cazinouri, iar averea sa a ajuns la 25,2 miliarde de dolari. Astfel, a devenit al 22-lea cel mai bogat om de pe planetă.

SUA şi Arabia Saudită au încheiat un acord pentru armament în valoare de 110 miliarde de dolari

Sambata 20 mai 2017. Statele Unite au încheiat sâmbătă un acord privind livrarea de armament către Arabia Saudită, în baza căruia 110 miliarde de dolari vor fi acordate în perioada imediat următoare, iar valoarea totală a tranzacţiei va fi de 350 de miliarde de dolari în 10 ani, notează site-ul CNBC.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de vineri, 19 mai 2017. Dolarul scade abrupt

Vineri 19 mai 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de joi, 18 mai 2017. Dolarul revine pe creştere

Joi 18 mai 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Cei mai bogaţi 500 de oameni au pierdut 35 mld. dolari din cauza crizei politice de la Washington

Joi 18 mai 2017. Cei mai bogaţi oameni ai lumii au pierdut, miercuri, 35 de miliarde de dolari, când pieţele au fost afectate de criza politică din Statele Unite, generată de acţiuni ale preşedintelui Donald Trump, potrivit indexului miliardarilor publicat joi de Bloomberg.

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Roma

Miercuri 17 mai 2017. Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 6, s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma, de categorie Premier 5, desfăşurat pe zgură şi dotat cu premii de 2.775.745 de dolari.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de miercuri, 17 mai 2017

Miercuri 17 mai 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Urmările celui mai mare atac informatic: pagube de cel puţin 8 mld. dolari, celebritate pentru producătorii de antiviruşi şi învinovăţirea nord-coreenilor

Marti 16 mai 2017. Atacul WannaCry i-a convins pe investitori să cumpere acţiunile producătorilor de antiviruşi, ei anticipând un boom al cheltuielilor companiilor şi agenţiilor guvernamentale cu siguranţa informatică.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de marţi, 16 mai 2017

Marti 16 mai 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

În 9 minute s-a spart recordul de la casa de licitaţii Christie's: opera lui Brâncuşi "La Muse endormie" a fost vândută pentru 57 de milioane de dolari la New York

Marti 16 mai 2017. O sculptură din bronz realizată de Constantin Brâncuşi a fost vândută luni cu 57,37 de milioane de dolari, în cadrul unei licitaţii organizate la New York, a anunţat casa de licitaţii Christie's, care a precizat că preţul este de peste două ori mai mare decât cea estimarea minimă iniţială.

Ana-Maria Andronic: Finanţarea UiPath de către fondurile din Silicon Valley este o tranzacţie de referinţă pentru România

Marti 16 mai 2017. Finanţarea de 30 de milioane de dolari obţinută de la unul dintre cele mai mari fonduri de investiţii americane de UiPath, un start-up din Bucureşti specializat în dezvoltarea de roboţi software care automatizează procesele din companii, reprezintă o tranzacţie de referinţă pentru piaţa din România, a declarat pentru ZF Ana-Maria Andronic.

Exodul giganţilor din Marea Britanie după Brexit începe cu o semnătură: Celebra bancă americană JPMorgan a cumpărat o clădire de birouri de 125 mil. dolari în Dublin

Luni 15 mai 2017. JPMorgan Chase, una dintre cele mai bari bănci americane, va plăti 125 de milioane de euro pentru o clădire de birouri aflată în construcţie în Dublin, potrivit unor surse citat de Bloomberg.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de luni, 15 mai 2017. Dolarul scade din nou

Luni 15 mai 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

SRI: Am trimis informări către toate instituţiile pe care le protejăm, ar putea urma şi alte atacuri

Luni 15 mai 2017. Şeful Centrului Naţional de Cyberint, Anton Rog, a declarat că SRI a trimis informări despre atacurile cibernetice tuturor instituţiile pe care le protejează. Zeci de ţări au fost afectate de atacul de tip RAMSOMWARE, pentru care, atacatorii au cerut o recompensă de doar câteva sute de dolari.

Primul atac cibernetic mondial: 200.000 de victime în 150 de ţări şi pagube de zeci de milioane de dolari. Pregătiţi-vă pentru ce este mai rău

Luni 15 mai 2017. „Suntem în faţa unei ameninţări în creştere, numerele urcă şi mă îngrijorează cum vor continua să crească cifrele când oamenii se vor duce la muncă luni dimineaţa“. Astfel comentează Rob Wainwright, directorul Europol, atacul cibernetic mondial fără precedent lansat în weekend.

Sume colosale şi laude mondiale pentru planul care va face din China campioană a globalizării: 2.000 de miliarde de dolari pentru cei care se asociază cu chinezii

Duminica 14 mai 2017. Preşedintele chinez Xi Jinping s-a folosit de summitul din weekend dedicat ambiţiosului plan Drumul Mătăsii, la care au participat lideri şi oficiali de top din întreaga lume, pentru a susţine ambiţiile ţării sale de leadership la nivel mondial, în condiţiile în care SUA promovează politici pro­tec­ţioniste şi pune sub semnul între­bării actualele acorduri de comerţ liber, iar în Europa sentimentul anti-glo­ba­lizare este în ascensiune în rândul elec­to­ratului, continentul fiind de ase­menea zguduit de Brexit.

Povestea omului care s-a îmbogăţit pe seama nefericirii altora. Are o avere de 25,2 miliarde de dolari

Duminica 14 mai 2017. Este antreprenorul american care a dezvoltat Comdex, printre primele şi cele mai importante târguri de IT; a intrat apoi în afacerile cu cazinouri, iar averea sa a ajuns la 25,2 miliarde de dolari. Astfel, a devenit al 22-lea cel mai bogat om de pe planetă.

Ministrul Energiei, Toma Petcu: Zăcământul de gaze din judeţul Buzău e evaluat la aproape 4 miliarde de dolari

Vineri 12 mai 2017. Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat, vineri, la Buzău, că zăcământul de gaze de la platforma Caragele, din acest judeţ, este evaluat la aproape 4 miliarde de dolari, el menţionând că aceasta ar asigura, pe consumul mediu anual, necesarul naţional pentru 3 ani.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de vineri, 12 mai 2017. Leul se apreciază în raport cu euro şi dolar

Vineri 12 mai 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Statele Unite vor exporta rachete în Emiratele Arabe Unite

Joi 11 mai 2017. Departamentul de Stat american a aprobat joi un contract în valoare de două miliarde de dolari privind vânzarea de rachete Emiratelor Arabe Unite, anunţă Departamentul american al Apărării, citat de site-ul agenţiei Reuters.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de joi, 11 mai 2017

Joi 11 mai 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Cofondatorii Snapchat au pierdut fiecare câte un miliard de dolari, după scăderea valorii acţiunilor

Joi 11 mai 2017. Evan Spiegel şi Bobby Murphy, cofondatorii companiei de social media şi tehnologie Snap Inc, care a produs aplicaţia Snapchat, au pierdut mai mult de un miliard de dolari fiecare, după ce compania a raportat pentru prima oară veniturile, miercuri după-amiază, scrie Bloomberg.

Numărul ultra-bogaţilor aşteptat să crească cu 43% la nivel mondial până în 2026

Joi 11 mai 2017. Numărul persoanelor cu averi de peste 30 de milioane de dolari a crescut cu 6% în 2016, până la 193.490, potrivit unui raport realizat de New World Wealth pentru Knight Frank, scrie Le Figaro.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Madrid

Miercuri 10 mai 2017. Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul opt în clasamentul WTA, a câştigat, miercuri, scor 6-4, 4-6, 6-4, meciul jucat cu Samantha Stosur (Australia, 26 WTA) în optimile de finală ale turneului de la Madrid (Spania), dotat cu premii în valoare totală de 5.439.350 de dolari.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de miercuri, 10 mai 2017

Miercuri 10 mai 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Halep s-a calificat dramatic în optimile turneului de la Madrid; revenire de la 2-5 în setul decisiv

Marti 9 mai 2017. Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 3 şi locul 4 WTA la începutul competiţiei, s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid, desfăşurat pe zgură şi dotat cu premii în valoare de 5.439.350 de dolari.

Agenţia de turism a lui Dragoş Anastasiu a încheiat prima poliţă de asigurare împotriva insolvenţei

Marti 9 mai 2017. Nova Travel, agenţia touroperatoare a Grupului Eurolines, a încheiat o poliţă de asigurare în caz de insolvenţă în valoare de 150.000 de dolari, triplând benevol suma minimă prevăzută legal.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de marţi, 9 mai 2017. Euro trece de pragul de 4,55 lei

Marti 9 mai 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de luni, 8 mai 2017. Euro rămâne neschimbat după alegerile din Franţa

Luni 8 mai 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Cum evoluează cursul de schimb luni dimineaţă, după alegerile din Franţa: Euro câştigă teren, dolarul ajunge la minimul ultimelor şase luni

Luni 8 mai 2017. Cursul de schimb interbancar, dinaintea cursului oficial anunţat de BNR, arăta un euro de 4.5458/4,5509 lei, în scădere cu 0,02% faţă de preţul de deschidere, dar şi faţă de referinţa BNR de vineri, care era de 4.5467 lei.

Armata SUA pregăteşte investiţii masive pentru modernizarea Bazei aeriene Mihail Kogălniceanu

Vineri 5 mai 2017. Armata Statelor Unite pregăteşte investiţii cuprinse între 25 şi 100 de milioane de dolari pentru modernizarea Bazei aeriene Mihail Kogălniceanu, situată în judeţul Constanţa, existând planuri de construire a unui terminal multifuncţional şi a unor capacităţi suplimentare de stocare a carburanţilor.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de vineri, 5 mai 2017

Vineri 5 mai 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

O companie de consultanţă digitală fondată de doi români face milioane de dolari pentru giganţi precum Mazda sau eBay

Vineri 5 mai 2017. Cognetik, o agenţie digitală de analiză a datelor şi de consultanţă, fondată de doi români şi un american, a ajuns să aibă clienţi din rândul companiilor de top la nivel mondial, precum McDonald’s, eBay, Sears, Mazda sau Pizza Hut, şi să genereze profituri de milioane de dolari pentru aceştia.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de joi, 4 mai 2017

Joi 4 mai 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de miercuri, 3 mai 2017

Miercuri 3 mai 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Un nou scandal la Casa Albă: Ginerele şi principalul consilier al preşedintelui american Donald Trump nu a trecut în declaraţia de avere că deţine un startup şi că are împrumuturi de un miliard de dolari

Marti 2 mai 2017. Al doilea cel mai puternic om din SUA are afaceri cu celebrul miliardar israelian Beny Steinmetz, căutat de DNA

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de marţi, 2 mai 2017. Euro şi dolarul cresc puternic

Marti 2 mai 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Simona Halep, eliminată în semifinalele turneului de la Stuttgart

Duminica 30 aprilie 2017. Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul cinci în clasamentul WTA, a pierdut, sâmbătă seara, scor 4-6, 5-7, meciul cu Laura Siegemund (Germania, 49 WTA) şi a ratat accedera în finala turneului de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 710.900 dolari.

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Stuttgart

Sambata 29 aprilie 2017. Jucătoarea română de tenis Simona Halep, ocupanta locului 5 în clasamentul WTA, a câştigat, vineri seară, scor 6-3, 6-1, meciul disputat cu Anastasija Sevastova (Letonia, 26 WTA) în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 710.900 dolari.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de vineri, 28 aprilie 2017. Dolarul, la minimul ultimelor şase luni

Vineri 28 aprilie 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Tranzacţia deceniului în IT: 30 mil. $ de la americanii de la Accel pentru un start-up local care face roboţi software. Fondatorul UiPath: „Ne batem cu giganţii globali din inteligenţa artificială“

Vineri 28 aprilie 2017. UiPath, o companie fondată în Bucureşti în 2015 de românii Daniel Dines şi Marius Tîrcă şi care s-a specializat în ultimii ani în cea mai în vogă tehnologie la nivel global - dezvoltarea de roboţi software care automatizează procesele de lucru din companii, a primit 30 mil. dolari de la fondul american Accel Partners - cea mai mare finanţare obţinută până acum de o companie de tehnologie lansată în România.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de joi, 27 aprilie 2017

Joi 27 aprilie 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de miercuri, 26 aprilie 2017. Euro şi dolarul revin pe creştere după mai multe zile de scădere

Miercuri 26 aprilie 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de marţi, 25 aprilie 2017. Euro şi dolarul continuă scăderea. Dolarul atinge minimul ultimelor 6 luni

Marti 25 aprilie 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Miliardarii lumii, ce afaceri au în România. Astăzi, Amancio Ortega, fondatorul Zara

Marti 25 aprilie 2017. Miliardarul spaniol Amancio Ortega este al patrulea cel mai bogat om din lume, dar totodată unul dintre cei mai discreţi. El este cel mai bogat om din Spania şi Europa, cu o avere estimată la 71,3 mld. dolari, potrivit clasamentului realizat de revista americană Forbes. În acelaşi clasament în care îşi face loc un singur român, Ion Ţiriac pe poziţia 1795.

Dispută pe pachetul salarial al şefului IBM care are 2.800 anangajaţi în România: 33, 50 sau 65 de milioane de dolari? Cât merită să primească de fapt Ginni Rometty

Luni 24 aprilie 2017. La adunarea de marţi, acţionarii IBM vor fi rugaţi să aprobe un pachet salarial de 33 de milioane de dolari pentru Ginni Rometty, directorul executiv.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de luni, 24 aprilie 2017. Dolarul se prăbuşeşte şi atinge minimul ultimelor 6 luni

Luni 24 aprilie 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Oraşul unde poţi cumpăra o casă cu mai puţini bani decât ai da pe un smart TV

Sambata 22 aprilie 2017. Drew Philip a cumpărat cu doar 500 de dolari o casă dărăpănată din Detroit; a pierdut apoi ani întregi pentru a face din nou locuibilă, potrivit theguardian.com.

Cum arată viaţa la 20 de ani când ai o avere de 1 miliard de dolari - GALERIE FOTO

Sambata 22 aprilie 2017. Katharina Andresen (20 de ani) din Norvegia a fost numită recent una dintre cele mai tinere miliardare din lume. Alături de sora sa Alexandra, ea a moştenit o avere de 1,2 miliarde de dolari de la tatăl său.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de vineri, 21 aprilie 2017. Dolarul creşte şi depăşeşte 4,24 lei

Vineri 21 aprilie 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de joi, 20 aprilie 2017. Euro sparge pragul de 4,54 lei şi câştigă şi mai mult teren în faţa dolarului

Joi 20 aprilie 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Euro se apreciază în raport cu leul joi dimineaţa, în timp ce dolarul pierde teren

Joi 20 aprilie 2017. Cursul de schimb interbancar dinaintea cursului oficial anunţat de BNR era joi dimineaţă de 4,5375/4,5427 lei, în creştere cu 0,05% faţă de debutul şedinţei, dar şi faţă de referinţa BNR de ieri, de 4.5286 lei. Dolarul a scăzut din nou, ajungând la o cotaţie de 4,2224/4,2324, în scădere cu 0,20% faţă de debutul şedinţei de tranzacţionare, dar în linie cu referinţa BNR de ieri de 4.2246.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de miercuri, 19 aprilie 2017. Euro câştigă teren faţă de dolar

Miercuri 19 aprilie 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Furnizorul brazilian de servicii IT Stefanini: Anul acesta ajungem la 1.800 de angajaţi în România

Miercuri 19 aprilie 2017. Furnizorul brazilian de servicii IT Stefainini IT Solutions, cu afaceri de un miliard de dolari la nivel global, are în plan să-şi crească numărul de angajaţi de pe plan local cu încă 200-300 de persoane anul acesta, urmând să ajungă astfel la o echipă de aproape 1.800 de persoane în România.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de marţi, 18 aprilie 2017

Marti 18 aprilie 2017. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Vezi cum a ajuns Microsoft la un profit de 5,20 miliarde de dolari

Vezi cum a ajuns Microsoft la un profit de 5,20 miliarde de dolariVineri 27 ianuarie 2017. Microsoft Corp, cel mai mare producător de software la nivel mondial, a raportat o creştere de 3,6% a profitului în trimestrul patru din 2016, datorită avansului rapid al operaţiunilor de cloud computing şi al stabilizării pieţei PC-urilor, transmit AP, Bloomberg şi Reuters.

Cine este miliardarul elveţian care a cumpărat clinicile Hiperdia

Miercuri 26 octombrie 2016. Ernesto Bertarelli, cel mai bogat om din Elveţia, cu o avere estimată de Forbes la 8,6 miliarde de dolari, se află în spatele uneia dintre cele mai mari afaceri din industria medicală locală - Affidea – care a semnat astăzi un acord de achiziţie a centrelor de diagnostic Hiperdia, specializate în servicii de imagistică medical. Aceasta este treia tranzacţie realizată de grup în ultimele 15 luni, într-o strategie de extindere a afacerii începută odată cu o campanie de rebranding demarată în 2015.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de miercuri, 26 octombrie 2016

Miercuri 26 octombrie 2016. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

EY: Piaţa de fuziuni şi achiziţii din România a scăzut cu aproape 50% în prima jumătate a anului

Miercuri 26 octombrie 2016. Piaţa românească de fuziuni şi achiziţii a înregistrat o scădere de aproape 50% în primul semestru din 2016, atingând valoarea de 1,1 miliarde dolari, faţă de 2,1 miliarde dolari în primul semestru din 2015, conform rezultatelor raportului EY M&A Barometer.

Volkswagen va plăti 14,7 miliarde de dolari în scandalul emisiilor din Statele Unite

Miercuri 26 octombrie 2016. Un judecător din Statele Unite a aprobat plata unei sume record de 14,7 miliarde de dolari pe care Volkswagen o va plăti în urma scandalului legat de testele de poluare, potrivit BBC.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de marţi, 25 octombrie 2016

Marti 25 octombrie 2016. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Euro scade sub pragul de 4,5 lei marţi dimineaţa, înaintea cursului oficial anunţat de BNR

Marti 25 octombrie 2016. Euro şi dolarul au scăzut în această dimineaţă înaintea cursului oficial anunţat de BNR cu 0,37%, respectiv 0,43%, la o cotaţie de 4,4863/4,4914 lei/euro şi de 4,1190/4,1255 lei/dolar.

Preţul petrolului rămâne peste pragul de 50 de dolari barilul

Marti 25 octombrie 2016. Preţul petrolului a rămas peste pragul de 50 de dolari barilul, la 50,56 dolari în New York, după ce luni a scăzut cu 0,7% în urma anunţului Irakului că vrea să fie scutit de la tăierile de producţie orchestrate de OPEC.

Microsoft a încercat să cumpere Facebook cu 24 miliarde de dolari

Marti 25 octombrie 2016. Steve Ballmer, fostul şef al Microsoft, a declarat că gigantul software a încercat la un moment dat să cumpere Facebook cu 24 miliarde de dolari.

Cum a ajuns un olandez cel mai nou producător de petrol din România: De aici a început toată istoria petrolului

Marti 25 octombrie 2016. Mişcarea a fost făcută în contextul în care în mai anul acesta, Carlyle Group, cea mai mare firmă de pri­vate equity din lume, cu un portofoliu de active de 194 mld. dolari, a făcut o injecţie de capital de 500 de milioane de dolari în conturile Mazarine Energy după ce compania a raportat un succes în zona de explorare şi producţie din Tunisa.

Evoluţii financiar-bancare şi bursiere

Evoluţii financiar-bancare şi bursiereLuni 24 octombrie 2016. Evoluţii financiar-bancare şi bursiere: Bursa de pe Wall Street a deschis şedinţa de luni în creştere, după ce AT&T a anunţat că va prelua Time Warner Inc pentru 85,4 miliarde de dolari.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de luni, 24 octombrie 2016. Dolarul la maximul ultimelor 9 luni

Luni 24 octombrie 2016. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Preţul petrolului a scăzut, dar rămâne peste pragul de 50,64 dolari barilul

Luni 24 octombrie 2016. Preţul barilului de petrol a scăzut luni cu 0,4%, la 50,64 dolari barilul în New York, după ce a avansat cu 0,8% vineri.

Putin a pus umărul la salvarea Rosneft. Acum, compania îi întoarce favoarea

Duminica 23 octombrie 2016. Acum doi ani, gigantul petrolier al Kremlinului se afla pe marginea prăpastiei, lovit de declinul preţurilor petrolului şi de sancţiuni internaţionale chiar în momentul în care avea de făcut plăţi de 20 miliarde de dolari în contul datoriilor, scrie Bloomberg.

Acord final între doi giganţi: AT&T va plăti 85,4 mld. de dolari pentru preluarea Time Warner

Duminica 23 octombrie 2016. Gigantul telecom AT&T va cumpăra Time Warner pentru 85,4 mld. dolari, conform WSJ, iar tranzacţia va transforma AT&T într-un imperiu media şi al telecomunicaţiilor.

Tranzacţie gigant în America: Operatorul telecom AT&T este la un pas să cumpere conglomeratul media Time Warner. Time Warner este acum proprietarul Pro TV

Sambata 22 octombrie 2016. Gigantul american din telecomunicaţii AT&T ar urma să cumpere Time Warner, conglomeratul media care deţine HBO, CNN sau studioul Warner Brothers într-o tranzacţie de 73 de mld. de dolari, scrie Financial Times.

Povestea omului care a fondat cea mai mare companie de curierat din lume. La 11 ani a renunţat la şcoală şi şi-a început afacerea cu 100 de dolari

Sambata 22 octombrie 2016. James Casey este fondatorul UPS (United Parcel Delivery), cea mai mare companie de curierat din lume la ora actuală, cu venituri de 58 de miliarde de dolari şi cu 444.000 de angajaţi.

British American Tobacco oferă 47 de miliarde de dolari pentru Reynolds

Vineri 21 octombrie 2016. British American Tobacco, cea mai mare companie globală de tutun, plănuieşte o fuziune cu partenerul american Reynolds, oferind 47 de miliarde de dolari, în contextul în care mai mulţi analişti susţin că lira slăbită ar putea împiedica firmele britanice să cumpere rivalii străini, potrivit BBC.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de vineri, 21 octombrie 2016. Dolarul decolează la maximul ultimelor 9 luni

Vineri 21 octombrie 2016. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Preţul petrolului a scăzut vineri, dar a rămas peste pragul de 50 de dolari

Vineri 21 octombrie 2016. Preţul petrolului a scăzut cu 0,1%, la 50,58 dolari barilul în New York, extinzând scăderea de joi de la cel mai ridicat nivel din ultimele 15 luni.

Oferta toamnei s-a finalizat: Fondul Proprietatea a încasat 682,34 milioane lei din acţiuni şi 19,19 milioane dolari din GDR-uri

Joi 20 octombrie 2016. Fondul Proprietatea a vândut o participaţie de 6,4% din compania petrolieră OMV Petrom (SNP), reprezentând un pachet de aproximativ 3,6 miliarde acţiuni SNP, dintre care 0,373 miliarde au fost vândute sub formă de GDR-uri, iar 3,267 miliarde sub formă de acţiuni.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de joi, 20 octombrie 2016

Joi 20 octombrie 2016. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Preţul petrolului a urcat peste 51 de dolari barilul. Rezervele ar fi scăzut la cel mai jos nivel din ianuarie

Joi 20 octombrie 2016. Preţul petrolului a scăzut joi cu 0,7%, la 51,25 dolari barilul în New York, după ce a crescut cu 2,6% în ziua precedentă.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de miercuri, 19 octombrie 2016. Euro şi dolarul scad în continuare

Miercuri 19 octombrie 2016. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Preţul petrolului a rămas în jurul valorii de 50 de dolari barilul

Miercuri 19 octombrie 2016. Preţul petrolului a crescut miercuri cu 1%, la 50,78 de dolari barilul în New York.

În România scandalul Note 7 nici nu a apucat să se aprindă: Samsung a vândut sub 500 de unităţi

Miercuri 19 octombrie 2016. Sistarea producţiei şi retragerea de pe piaţă a smartphone-urilor Galaxy Note 7 la două luni de la lansarea pe piaţă din cauza riscului ca telefoanele să ia foc, un scandal care a şters aproape 20 de miliarde de dolari din valoarea de piaţă a gigantului sud-coreean, au avut un impact limitat pe piaţa din România, în condiţiile în care compania a comercializat pe plan local mai puţin de 500 de unităţi în scurta perioadă în care terminalul a fost disponibil, au declarat pentru ZF mai multe surse de pe piaţa locală de telecomunicaţii.

​Subsidiara locală a gigantului american AIG intră în portofoliul canadienilor de la Fairfax

Marti 18 octombrie 2016. Gigantul american AIG a vândut operaţiunile pe care le deţinea în America Latină şi Europa, inclusiv România companiei canadiene Fairfax Financial Holdings, fondată de Prem Watsa, unul dintre cel mai importanţi investitori din Canada, scrie Wall Street Journal. Canadienii au plătit 240 de dolari pentru operaţiunile AIG. În România companie deţinută de AIG avea o dimensiune redusă, echivalentul unor subscrieri anuale de 64 milioane de lei (14,5 mil. euro). Compania avea o marjă bună de profit, reuţind cu doar 16 angajaţi să facă un profit de 24 mil. lei (peste 5 mil. euro).

Lira sterlină s-a apreciat marţi în raport cu euro şi dolar, după datele privind inflaţia

Marti 18 octombrie 2016. Lira sterlină s-a apreciat marţi în raport cu dolarul, oprit cele două zile de declin, în condiţiile în care un raport a arătat că inflaţia a crescut luna trecută în cel mai rapid ritm din ultimii doi ani, scrie Bloomberg.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de marţi, 18 octombrie 2016. Euro şi dolarul scad

Marti 18 octombrie 2016. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de luni, 17 octombrie 2016

Luni 17 octombrie 2016. Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Preţul petrolului a scăzut luni la 50 de dolari barilul

Luni 17 octombrie 2016. Preţul petrolului a scăzut luni cu 0,2%, la 50,24 dolari barilul în New York, după ce un raport arată că activitatea de exploatare din Statele Unite a crescut la cel mai ridicat nivel din februarie, scrie Bloomberg.

Acţiunile asiatice au scăzut în şedinţa de luni

Luni 17 octombrie 2016. Acţiunile asiatice au scăzut luni, iar dolarul s-a întărit în raport cu majoritatea valutelor principale după ce şefa FED, Janet Yellen, a aruncat în ceaţă climatul politicilor monetare din SUA.

Are o avere de 11 mld. dolari. Cel mai bogat om din Cehia şi-a făcut intrarea pe piaţa imobiliară din România şi deja caută alte achiziţii

Luni 17 octombrie 2016. Petr Kellner (52 de ani), cel mai bogat om din Cehia, cu o avere estimată la aproape 11 mld. dolari, şi-a făcut intra­rea pe piaţa imobiliară din România după ce a preluat clădirea de birouri Metropolis Center din apropiere de Piaţa Victoriei într-o tranzacţie de circa 50 mil. euro. Miliardarul a negociat mai bine de jumătate de an pentru această tranzacţie despre care Ziarul Financiar a scris încă din martie.

©2017 Economia Online. Toate drepturile rezervate. Web Dev: Media 2ND • EOL pe: FBG+Twitter